Harrastukset

  

Kauden 2019-2020 lasten leikkitreffit, seniorikerhot sekä kyläyhdistyksen ja Pirkan Opiston liikuntaryhmät ovat ohi. Toivottavasti pääsemme jatkamaan toimintaa normaalisti syyskaudella 2020.

Koulun kentällä pelataan höntsypelejä sunnuntaisin kesän ajan klo 18 alkaen.  Lajeina muun muassa pesäpallo ja jalkapallo.  Koronaviruksen vuoksi peli-iltoina huomioidaan mahdolliset koronavirusaikaan liittyvät rajoitukset, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta jne. Tulethan pelaamaan vain terveenä! Lisätiedot: Iiro Kuusjärvi (puh. 0503310113) ja Sirpa Oksanen (p. 0405531127)

Koululla järjestetään monenlaista harrastustoimintaa. Koulun kentällä pelaillaan kesäisin viikoittain ja talvella luistellaan ja kiekkoillaan. Koulun alueelta löytyy 6-korin frisbeegolfrata . Perinteisten lenkkeilyn ja luonnossa liikkumisen lisäksi Lastusten sijainnin yksi etu on kohtuullinen automatka lähes kaikkien harrastusmahdollisuuksien ääreen. Lastusten koulun ja Innilän hiihtomajan välillä on kunnan ylläpitämä hiihtolatu, jonka sanotaan olevan maisemiltaan Lempäälän paras hiihtolatu.